Ki imádja még a bodzát? Azon kívül, hogy isteni finom szörpöt lehet belőle készíteni, gyönyörű virág. Ha most lenne az eküvőm, én biztosan adnék helyet egy pár bodzacsokornak, felkínálnék egy finom bodzás hűsítőt, és nem kizárt, hogy az édességek között is helyt kapna ez a különleges ízvilág. A fekete bogyójából is lehet sütit, lekvárt készíteni, de most én a fehér virágját szeretem, mert olyan szép <3!
Találtam egy csomó bodzás torta receptet, előszeretettel társítják eperrel, málnával és egressel. Gondoljatok bele, milyen menő, amikor megkérdik a vendégek az esküvőn, milyen torta lesz? És az a válasz, hogy: bodzás! Azonnal mindenki kérni fog belőle!
A szörpön kívül mindenféle szuperkreatív alkoholos és alkoholmentes italokat szolgálhattok fel bozdával!
A bodzás mojito például tuti telitalálat:
De bármilyen italba lehet édes kis bodzavirágos jégkockákat tenni!
A bodzaszörp, és bodzás limonádé is kítünő köszöntőital, főleg egy tikkasztó napon. A mini árvácskák ehetők, nyugodtan beletehetitek bármibe!
Még nem késő elrohanni bodzát szedni! :)
Szeretettel: Katica Bogár
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.